Sherman Won't Shoot Building in DC at Max Range

Do you have a balancing problem or do you want to make a suggestion for the game? You are at the right place.
Walderschmidt
Posts: 242
Joined: 27 Sep 2017, 12:42

Sherman Won't Shoot Building in DC at Max Range

Postby Walderschmidt » 23 Feb 2019, 03:00

Why can't fucking shoot a building with a Sherman at max range in DC? I know there's enemy in there. I KNOW IT. BUT I CAN"T FUCKING SHOOT UNTIL IT REVEALS ITSELF WHEN I AM USING DC?!

Better go fuck myself then.

Wald

User avatar
Panzerblitz1
Team Member
Posts: 1709
Joined: 24 Nov 2014, 00:12
Location: Paris, right under the Eiffel tower.

Re: Sherman Won't Shoot Building in DC at Max Range

Postby Panzerblitz1 » 23 Feb 2019, 03:23

Hey dude, you calm down and watch your language here, its not your house where you can spit on the floor when ever you want, you're a guest, and its not your first time, if you're drunk, switch to milk! PLEASE MIND YOUR LANGUAGE! THX.
*Free warning this time.
Image



Return to “Balancing & Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests