AT Guns can't upgrade ammo at FHQ

Do you have a bug to report? Do this right here.
Post Reply
User avatar
Walderschmidt
Posts: 507
Joined: 27 Sep 2017, 12:42

AT Guns can't upgrade ammo at FHQ

Post by Walderschmidt »

Is this a bug or on purpose?

Affects both Axis and Allies.

Wald
Kwok is an allied fanboy!

AND SO IS DICKY

AND MARKR IS THE BIGGGEST ALLIED FANBOI OF THEM ALL

kwok
Team Member
Posts: 1992
Joined: 29 Mar 2015, 05:22

Re: AT Guns can't upgrade ammo at FHQ

Post by kwok »

Eh..... I'd probably say it's not a bug but it's also not "on purpose". At least to my knowledge...

Should it?

User avatar
Warhawks97
Posts: 3815
Joined: 23 Nov 2014, 21:45
Location: Germany

Re: AT Guns can't upgrade ammo at FHQ

Post by Warhawks97 »

you need to be near a factory or ammo truck. But that has always been like that. Same as you cant upgrade your tanks with ammo. But it wouldnt be a bad idea when fhq could work as ammo supply stations as well.

Post Reply