Problem with Wermacht Infantry : Volksgrenadiers

Do you have a bug to report? Do this right here.
Post Reply
Mizo
Posts: 3
Joined: 09 Mar 2017, 16:08

Problem with Wermacht Infantry : Volksgrenadiers

Post by Mizo »

Can you fix the hotkey conflict with Sprint and that other grenade ability? Both of them use "S" and it's really annoying to have to constantly manually click on the sprint ability.

Can Hold Position also be given a hotkey as well? Maybe "H" ?

Version played , 4.9.7

User avatar
Redgaarden
Posts: 406
Joined: 16 Jan 2015, 03:58

Re: Problem with Wermacht Infantry : Volksgrenadiers

Post by Redgaarden »

H is already for Halt. While you're at it could you change stickies from S to someting else too?
Rifles are not for fighting. They are for building!

Diablo
Posts: 130
Joined: 02 Mar 2017, 22:40

Re: Problem with Wermacht Infantry : Volksgrenadiers

Post by Diablo »

Reviving this one for the live release.

Dear Devs, please fix these two issues in the upcoming update.

Cheers

Post Reply