Stucking Mortat Bug (08.11.190

Do you have a bug to report? Do this right here.
User avatar
Rubytooth_UA
Posts: 13
Joined: 29 Dec 2014, 17:00

Stucking Mortat Bug (08.11.190

Postby Rubytooth_UA » 09 Nov 2019, 09:51

The issue is with stucking troop in barracks.
I have made mortar - after it got ready it stucked. I have build after that spotter and other troops but my mortar hasn't came out.
Pls suggest what should I do in the future to don't make a mess again.
Thx
Image
Image

User avatar
MarKr
Team Member
Posts: 2844
Joined: 23 Nov 2014, 19:17
Location: Czech Republic

Re: Stucking Mortat Bug (08.11.190

Postby MarKr » 09 Nov 2019, 15:45

This happens when you qeue units for building but they exceed their maximum unit capacity. I think that mortars have capacity of 3 units at a time. You can put into the build qeue 6 mortar squads, 1st, 2nd and 3rd will be built normally, the 4th will get "stuck" in the barracks and will only leave barracks when one of the 3 existing squads dies. If this happens to you, you can click on the "stuck" unit, it will be deleted from the building qeue, you get your resources back and you will be able to build other units.
Image

User avatar
Viper
Posts: 432
Joined: 06 Dec 2014, 23:18

Re: Stucking Mortat Bug (08.11.190

Postby Viper » 09 Nov 2019, 20:12

the problem is very simple......you deleted wsc and mortar pool buildings which are required for the mortar team to deploy.....so the squad got stuck.

User avatar
mofetagalactica
Posts: 510
Joined: 30 Jan 2017, 11:15

Re: Stucking Mortat Bug (08.11.190

Postby mofetagalactica » 09 Nov 2019, 21:13

Another of the problems may be that you wanted to build the early US mortar and then chose infantry doctrine while the starting mortar was in production, picking infantry doc removes US early mortar and replaces it for the 81mm one, so if you had some smaller mortar in production it will get stuck.

User avatar
Rubytooth_UA
Posts: 13
Joined: 29 Dec 2014, 17:00

Re: Stucking Mortat Bug (08.11.190

Postby Rubytooth_UA » 09 Nov 2019, 21:46

mofetagalactica wrote:Another of the problems may be that you wanted to build the early US mortar and then chose infantry doctrine while the starting mortar was in production, picking infantry doc removes US early mortar and replaces it for the 81mm one, so if you had some smaller mortar in production it will get stuck.

Yes you are right! Thank a lot!

Viper wrote:the problem is very simple......you deleted wsc and mortar pool buildings which are required for the mortar team to deploy.....so the squad got stuck.

Please clarify what does that mean: you deleted wsc?

Thank you, comrades!

User avatar
Warhawks97
Posts: 3624
Joined: 23 Nov 2014, 21:45
Location: Germany

Re: Stucking Mortat Bug (08.11.190

Postby Warhawks97 » 09 Nov 2019, 21:51

Apparently you destroyed your WSC and Motorpool. The 80 mm mortar requires WSC.

User avatar
mofetagalactica
Posts: 510
Joined: 30 Jan 2017, 11:15

Re: Stucking Mortat Bug (08.11.190

Postby mofetagalactica » 10 Nov 2019, 09:35

Rubytooth_UA wrote:
mofetagalactica wrote:Another of the problems may be that you wanted to build the early US mortar and then chose infantry doctrine while the starting mortar was in production, picking infantry doc removes US early mortar and replaces it for the 81mm one, so if you had some smaller mortar in production it will get stuck.

Yes you are right! Thank a lot!

Viper wrote:the problem is very simple......you deleted wsc and mortar pool buildings which are required for the mortar team to deploy.....so the squad got stuck.

Please clarify what does that mean: you deleted wsc?

Thank you, comrades!


By WSC they mean weapon support center the second building that you can build right beside barracks.


Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests