airbone medic bug (noheal)

Do you have a bug to report? Do this right here.
User avatar
mofetagalactica
Posts: 333
Joined: 30 Jan 2017, 11:15

airbone medic bug (noheal)

Postby mofetagalactica » 08 Mar 2018, 16:29

Airbone medics called from the AirboneHQ don't heal.

User avatar
Kr0noZ
Global Moderator
Posts: 248
Joined: 26 Nov 2014, 06:20
Location: Germany

Re: airbone medic bug (noheal)

Postby Kr0noZ » 08 Mar 2018, 17:00

After a quick check I can not confirm that in general:
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 94550E2C7/
As you can see, they DO heal. Maybe it only happens to specific units? Would be good to get some more input on this one, mofeta.
"Normal people belive... if it ain't broke, don't fix it.
Engineers believe... if it ain't broke, it doesn't have enough features yet."
- Scott Adams

User avatar
mofetagalactica
Posts: 333
Joined: 30 Jan 2017, 11:15

Re: airbone medic bug (noheal)

Postby mofetagalactica » 08 Mar 2018, 20:12

Kr0noZ wrote:After a quick check I can not confirm that in general:
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... 94550E2C7/
As you can see, they DO heal. Maybe it only happens to specific units? Would be good to get some more input on this one, mofeta.



Had a game recently and they weren't healing my 101 squads and HQsquad. Medics are the one's that you can make after building the Forward Airbone HQ base with your 101 troops.

User avatar
Kr0noZ
Global Moderator
Posts: 248
Joined: 26 Nov 2014, 06:20
Location: Germany

Re: airbone medic bug (noheal)

Postby Kr0noZ » 09 Mar 2018, 00:01

Well, I tried both the medics from the Forward Airborne HQ as well as the ones from the FHQ;
they both worked on my units, the MG in my screenshot was recaptured by my 101st (that's why I wanted to have that show up in the picture).
This might be hard to track down for Markr...
"Normal people belive... if it ain't broke, don't fix it.
Engineers believe... if it ain't broke, it doesn't have enough features yet."
- Scott Adams

Tony_Frost
Posts: 56
Joined: 06 Dec 2014, 16:41

Re: airbone medic bug (noheal)

Postby Tony_Frost » 09 Mar 2018, 21:41

It happens when one of them killed. After reinforcing they will not able to heal.

User avatar
mofetagalactica
Posts: 333
Joined: 30 Jan 2017, 11:15

Re: airbone medic bug (noheal)

Postby mofetagalactica » 10 Mar 2018, 01:44

Tony_Frost wrote:It happens when one of them killed. After reinforcing they will not able to heal.


True i can confirm that too

User avatar
Kr0noZ
Global Moderator
Posts: 248
Joined: 26 Nov 2014, 06:20
Location: Germany

Re: airbone medic bug (noheal)

Postby Kr0noZ » 10 Mar 2018, 14:37

So to get that straight:
Medic squad works fine - medics lose 1 man - you reinforce them - heal is no longer working?
"Normal people belive... if it ain't broke, don't fix it.
Engineers believe... if it ain't broke, it doesn't have enough features yet."
- Scott Adams

Tony_Frost
Posts: 56
Joined: 06 Dec 2014, 16:41

Re: airbone medic bug (noheal)

Postby Tony_Frost » 10 Mar 2018, 16:13

Kr0noZ wrote:So to get that straight:
Medic squad works fine - medics lose 1 man - you reinforce them - heal is no longer working?


Yes, seems right.

User avatar
MarKr
Team Member
Posts: 2534
Joined: 23 Nov 2014, 19:17
Location: Czech Republic

Re: airbone medic bug (noheal)

Postby MarKr » 11 Mar 2018, 12:49

I will check this, thanks for reporting.

Btw: does this apply to the medic teams build in triage centers too?
Image

User avatar
Panzer-Lehr-Division
Posts: 460
Joined: 12 Dec 2014, 14:03

Re: airbone medic bug (noheal)

Postby Panzer-Lehr-Division » 11 Mar 2018, 13:17

Do it prototype style consume People and you regain your whole hitpoints
SunZiom: but true is you`re only one man which i know who really know how play PE
CyberdyneModel101: you're unstoppable


Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests