install issue,

Do you have a problem with the mod? Ask here for help. But read the pinned topics, so that your request can be dealt quick with.
Chatr
Posts: 6
Joined: 18 Jan 2015, 13:41
Location: U.S. mst

install issue,

Postby Chatr » 18 Jan 2015, 14:20

First thank you all for the hard work and great mod. And now my issue that i need to request help with.

My issue is this, when i am finished installing Blitzkrieg_4.8.0.0_Full.exe

http://prntscr.com/5tydnq.

As requested i tried to read the FAQ file but this got in my way, so i post a request for help here.

http://prntscr.com/5tyebu

i enjoy the game but am not overly computer literate, so this could be very simple to others but confuses me.

thank you for your help
Chatr

User avatar
Wolf
Administrator
Posts: 978
Joined: 23 Nov 2014, 16:01
Location: Czech Republic

Re: install issue,

Postby Wolf » 18 Jan 2015, 16:16

Go to the said path and right click - run as administrator... try that.
Image

Chatr
Posts: 6
Joined: 18 Jan 2015, 13:41
Location: U.S. mst

Re: install issue,

Postby Chatr » 18 Jan 2015, 16:32

ty that got me here,
http://prntscr.com/5tzvu4

here its the path i have does relauncher go into the bliz folder above it?

http://prntscr.com/5tzwbp

Chatr
Posts: 6
Joined: 18 Jan 2015, 13:41
Location: U.S. mst

Re: install issue,

Postby Chatr » 18 Jan 2015, 16:35

i do not have 4.7 installed do i need to download it and install it first then reinstall 4.8

User avatar
Wolf
Administrator
Posts: 978
Joined: 23 Nov 2014, 16:01
Location: Czech Republic

Re: install issue,

Postby Wolf » 18 Jan 2015, 16:45

No, you don't need 4.7, but you installed it outside of your CoH new steam version, you have to install it into CoH folder.

If you have CoH (new steam version) installed, point installer into that folder.
Image

Chatr
Posts: 6
Joined: 18 Jan 2015, 13:41
Location: U.S. mst

Re: install issue,

Postby Chatr » 18 Jan 2015, 16:52

my CoH is dvd THQ installed, so if i understand right it needs to go in here

http://prntscr.com/5u04sx.

sorry been up all night figuring this out. i am very thankful you are helping me

User avatar
Wolf
Administrator
Posts: 978
Joined: 23 Nov 2014, 16:01
Location: Czech Republic

Re: install issue,

Postby Wolf » 18 Jan 2015, 16:54

You have older CoH version, you need to install steam if you don't have it, then put your CD-Key in Games/Activate a product on steam and then install Company of Heroes (New steam version).

http://store.steampowered.com/about/

http://steamcommunity.com/app/4560/disc ... 248682078/
Image

Chatr
Posts: 6
Joined: 18 Jan 2015, 13:41
Location: U.S. mst

Re: install issue,

Postby Chatr » 19 Jan 2015, 12:19

i am back to this
http://prntscr.com/5tzvu4

after installing new steam version

http://prntscr.com/5uc6bu

did i miss the right folder again?

User avatar
MarKr
Team Member
Posts: 2458
Joined: 23 Nov 2014, 19:17
Location: Czech Republic

Re: install issue,

Postby MarKr » 19 Jan 2015, 13:46

did i miss the right folder again?

I guess you did.

This is my path to the game in my laptop (with the current version of BK working):

Nový obrázek (7).jpg


That's how it should look for you too.

Note that there is a "CoH" folder, but nothing from the BK mod goes in it!
Image

Chatr
Posts: 6
Joined: 18 Jan 2015, 13:41
Location: U.S. mst

Re: install issue,

Postby Chatr » 19 Jan 2015, 18:24

Thank you all, it seem this issue is now resolved can load the mod play and load steam if i wish

User avatar
Can't Install
Posts: 5
Joined: 01 Feb 2015, 06:45

Re: install issue,

Postby Can't Install » 01 Feb 2015, 06:48

I can't even get the installer to work, help please?

User avatar
Wolf
Administrator
Posts: 978
Joined: 23 Nov 2014, 16:01
Location: Czech Republic

Re: install issue,

Postby Wolf » 01 Feb 2015, 14:58

By that you mean what? Which one, which windows version you are using, which antivirus etc.
Image

User avatar
Can't Install
Posts: 5
Joined: 01 Feb 2015, 06:45

Re: install issue,

Postby Can't Install » 02 Feb 2015, 04:46

I am using Windows 7 and I don't have any actual anti-virus other than the basic Microsoft Security Essentials. When I try to install the mod it asks me if I want to let the thing make changes to my computer (In this case install) and I say "Yes" and nothing happens. Is there something I am doing wrong?

User avatar
Can't Install
Posts: 5
Joined: 01 Feb 2015, 06:45

Re: install issue,

Postby Can't Install » 02 Feb 2015, 05:24

Nevermind, everything seems to work except that the Historical Add-on doesn't want to work. Also, on my first game it crashed just as I was about to push into the opposing team's base. So far the mod looks glorious though despite some of these hiccups


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests