Reward Units problem

Do you have a problem with the mod? Ask here for help. But read the pinned topics, so that your request can be dealt quick with.
tool77
Posts: 2
Joined: 19 Feb 2017, 06:43

Reward Units problem

Postby tool77 » 19 Feb 2017, 07:17

hello, i cant activate the reward units, i marked it in the menu but not working in the game

Image

Image

User avatar
MarKr
Team Member
Posts: 1875
Joined: 23 Nov 2014, 19:17
Location: Czech Republic

Re: Reward Units problem

Postby MarKr » 19 Feb 2017, 10:40

Do you have the latest patch installed? And if yes, have you installed it correctly? Because in 4.9.6 BOYS are available without LT and on your second screen BOYS are gray. Wrong installation might cause this problem.
Image

User avatar
Tiger1996
Posts: 3207
Joined: 06 Dec 2014, 15:53
Location: I'm from Egypt, but I live in Qatar.
Contact:

Re: Reward Units problem

Postby Tiger1996 » 19 Feb 2017, 15:22

It's because he is playing in offline mode... Customize army units can't be usable in offline mode, you are not connected to the Relic servers.. must be connected; that's all.

User avatar
XAHTEP39
Posts: 208
Joined: 09 May 2015, 12:34
Location: Saint-Peterburg, Russia

Re: Reward Units problem

Postby XAHTEP39 » 20 Feb 2017, 18:27

Tiger1996 wrote:It's because he is playing in offline mode... Customize army units can't be usable in offline mode, you are not connected to the Relic servers.. must be connected; that's all.

I agree with Tiger1996 - if you is without internet connection, then all reward units are unavailable for you.

And question about reward units of AI (connection with Relic is available):
Whether bots (AI) are available reward units ?

tool77
Posts: 2
Joined: 19 Feb 2017, 06:43

Re: Reward Units problem

Postby tool77 » 21 Feb 2017, 00:55

Tiger1996 wrote:It's because he is playing in offline mode... Customize army units can't be usable in offline mode, you are not connected to the Relic servers.. must be connected; that's all.


ok, i can play online whit nosteam version? or customize the game and change the units for the reward units?

User avatar
MarKr
Team Member
Posts: 1875
Joined: 23 Nov 2014, 19:17
Location: Czech Republic

Re: Reward Units problem

Postby MarKr » 21 Feb 2017, 01:27

Why is a problem going online? You can be online and play skirmish (only against AI). If you have non-steam version, you can use your product-key to actvativate steam version (you don't need to buy the game second time). But still - on your screen shot you have BOYS unavailable, are you sure you have installed BK correctly?
Image

boviend
Posts: 1
Joined: 25 Feb 2017, 12:12

Re: Reward Units problem

Postby boviend » 25 Feb 2017, 12:21

Hi everyone,
me and many of my friends is old fans of this mode,
but we have a very big problem with building some tracks, f e.x.
in tech tree viewtopic.php?f=16&t=104
i see
M16-Gun Quad Motor Carriage Halftrack - 330 MP/35 Fuel (300 MP/30 Fuel after 1st Fuel Depot Upgrade) OR M15A1 Multiple Gun Motor Carriage Halftrack - 375 MP/30 Fuel (345 MP/30 Fuel after 1st Fuel Depot Upgrade)
but when playing americans i can see no m16
please advice how can we get them)

User avatar
Leonida [525]
Posts: 138
Joined: 26 Jun 2016, 09:25

Re: Reward Units problem

Postby Leonida [525] » 25 Feb 2017, 13:16

In the motor pool u dont see this?

Image

User avatar
MarKr
Team Member
Posts: 1875
Joined: 23 Nov 2014, 19:17
Location: Czech Republic

Re: Reward Units problem

Postby MarKr » 25 Feb 2017, 15:56

M16 and M15A1 are never available at the same time, you need to select them before the game starts in "reward unit menu". I think M15 is set as default unit, if you want to have M16 in the game, click on the green "thumbs up" icon next to M15A1 in reward menu and it will change from green to grey.
Green = M15A1
Grey = M16
Image


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests