Can't assign groups 1, 2 or 3?

Do you have a problem with the mod? Ask here for help. But read the pinned topics, so that your request can be dealt quick with.
Heskey
Posts: 3
Joined: 07 Jan 2017, 01:00

Can't assign groups 1, 2 or 3?

Postby Heskey » 07 Jan 2017, 02:05

Hi all,

I've played Blitzkrieg on and off for years and have never experienced this issue. I reinstalled it today and it's saved all my graphics/sound/gameplay settings from the last time I played, but for some reason I can no longer CTRL + group squads 1, 2, and 3. 4-0 are fine, but 1-2-3 don't work.

I've tried restarting my game and PC but to no avail.

I tried loading Steam CoH vanilla to see if the problem was still in there and it was as well (so this isn't necessarily the mod's fault), but I wonder if you guys know what the solution is?

Going to verify the game's integrity now.

User avatar
Tiger1996
Posts: 2672
Joined: 06 Dec 2014, 15:53
Location: I'm from Egypt, but I live in Qatar.
Contact:

Re: Can't assign groups 1, 2 or 3?

Postby Tiger1996 » 07 Jan 2017, 03:11

Hmm, maybe try to alt-tab.. then go back to your game and check again!
Let me know if it worked...

Heskey
Posts: 3
Joined: 07 Jan 2017, 01:00

Re: Can't assign groups 1, 2 or 3?

Postby Heskey » 07 Jan 2017, 09:40

Thanks for the reply, but it doesn't work.

Heskey
Posts: 3
Joined: 07 Jan 2017, 01:00

Re: Can't assign groups 1, 2 or 3?

Postby Heskey » 07 Jan 2017, 11:51

I found the answer, and it's a weird one.

For anyone with an Nvidia GPU and the GeForce Experience software installed, in your settings you need to disable the "Share" facility. For some reason this blocks CTRL + 1, 2, 3 (tested in TW: Warhammer and Chrome Browser tab-swapping, as well as CoH and Blitzkrieg), despite these keybindings not being part of the changeable keybinds.

Disabling Share instantly fixed the problem for me.


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest